Waar bestaat een epdm dakpakket uit?

Waar bestaat een epdm dakpakket uit?

30 november 2022 0 Door lkjh1235lkh14

De meeste huizen hebben een traditioneel dak van golfplaten of pannen. Een dak wordt bedekt met verschillende lagen van materiaal, waaronder isolatiemateriaal. Het bovenste laagje is bedoeld om het dak waterdicht te maken en de onderliggende lagen te beschermen tegen de elementen. Er zijn verschillende soorten dakbedekking verkrijgbaar, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van het dak. Het beschermt het dak en zorgt ervoor dat het water niet naar binnen kan lekken. Vaak wordt er gekozen voor EPDM dakbedekking, en dat is niet zonder reden. 

Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van het dak. Het dak moet sterk en waterdicht zijn om de inhoud van het huis tegen weersinvloeden te beschermen. EPDM-dakbedekking is een kunststof die gebruikt wordt voor daken. Het is sterk, duurzaam en bestand tegen extreme temperaturen. Voor de echte doe-het-zelvers en vakmannen is er tegenwoordig ook een epdm dakpakket. Maar waar kun je een EPDM dakpakket kopen? En wat zit er in een EPDM dakpakket? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

Het plaatsen en verlijmen van EPDM

Epdm dakbedekking kopen is een kunststofvezel die wordt gebruikt als bedekking van veel daken. De naam EPDM is afkomstig van het Engelse woord "ethylene propylene rubber", wat de chemische samenstelling van de kunststof aangeeft. EPDM-dakbedekking wordt veel gebruikt in Nederland en België, omdat het materiaal goed bestand is tegen weersinvloeden zoals regen en wind. EPDM heeft vele voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een totaalpakket. Een EPDM pakket van Interexpress is dé totaaloplossing voor jouw dak. De epdm dakpakketten van Interexpress zijn er in meerdere uitvoeringen. Hierbij kun je denken aan een EPDM Basic pakket of het EPDM XL pakket. Het EPDM Basic pakket beschikt over EPDM dakbedekking op maat gemaakt, benodigde EPDM bodemlijm en EPDM contactlijm en een Nederlandse handleiding. Het populaire EPDM XL pakket bestaat daarnaast ook nog eens uit EPDM hemelwaterafvoer en benodigde EPDM kit voor de daktrim. 

Waar kun je een epdm dakpakket kopen?

Ben je op zoek naar een epdm pakket? Dan ben je bij Interexpress aan het goede adres. In de webshop van Interexpress bestel je eenvoudig en snel een passend epdm dakpakket. Daarnaast heeft Interexpress naast een epdm dakpakket ook onder andere PIR isolatie, daktrimmen en toebehoren. De epdm van Interexpress is uitermate geschikt voor Tytane® EPDM dakbedekking. Het is tenslotte van groot belang dat je de juiste lijm kiest. Ook voor vragen over EPDM lijm kun je altijd terecht bij de specialisten van Interexpress.